Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Όταν ο Άδωνις, το παιδί του λαού, έλεγε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι… για τους φτωχούς!

 

 

Αρνητικό και το δεύτερο τεστ κορωνοϊού για τον Αδωνι Γεωργιάδη

Πέρυσι, 21 Σεπτεμβρίου 2019, ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε εμφανιστεί στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ, όπου, σε ένα ανεπανάληπτο κρεσέντο λαϊκισμού και υποκρισίας, δήλωνε παθιασμένα ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν είναι μόνο για τους πλούσιους αλλά και τους φτωχούς, τον απλό λαό!

Δεσμευόταν μάλιστα, ότι “θα σκιστούν”, ώστε μέσα από την επιτυχία της χώρας (;) να κερδίσουν όλοι οι πολίτες! Έναν χρόνο μετά βέβαια, συνειδητοποιούμε την πικρή, όμως αναμενόμενη πραγματικότητα. Η Νέα Δημοκρατία έχει αφήσει τους φτωχούς, τους συνταξιούχους και τους αδύναμους πίσω και κοιτάζει πώς θα προλάβει να γεμίσει όσο πιο γρήγορα γίνεται τις τσέπες των φίλων, των συγγενών και των ημέτερων.

Λίστα Πέτσα, ρουσφέτια σε μετακλητούς που σπάνε ρεκόρ επταετίας, προκλητική κατασπατάληση δημόσιου χρήματος, χάρισμα χρεών σε μεγαλοεπιχειρηματίες, ύφεση, ανεργία, πλειστηριασμοί, είναι απλώς μια μικρή γεύση από όσα “άριστα” κατόρθωσε να υλοποιήσει μέσα σε έναν χρόνο και κάτι η κυβέρνηση Μητσοτάκη προς όφελος φυσικά όχι των φτωχών, αλλά των κολλητών. Και η κοροϊδία από τη γαλάζια κυβέρνηση των “αρίστων”, που ξεδιάντροπα ισχυριζόταν ότι είναι στο πλευρό του λαού, συνεχίζεται όπως ακριβώς συνεχίζεται και το φαγοπότι σε βάρος του έλληνα φορολογούμενου.

 

Πηγή: https://www.opoligrafos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια