Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ (Β ΜΕΡΟΣ)


30.11.2020 ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗ

ΣΤΟ ράδιο ΕΦΤΑΓΡΑΜΜΟ (web radio: https://eftagrammo.blogspot.com & ΣΤΟ youtube channel: https://bit.ly/eftagrammo) ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 21/11/2020 ΣΤΙΣ 22:00 ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ

Ο κος ΗΛΙΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

Α.- ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

Είμαι πλήρης, αποκλειστικός, αδιαφιλονίκητος νόμιμος κύριος, νομέας, κάτοχος και κομιστής είκοσι οκτώ (28) κοινών ανωνύμων μετοχών (εκ των 280.000) της ανωνύμου εταιρείας με την επωνυμία «ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ Α.Ε.» συγχωνευθείσης δι’ απορροφήσεως από την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.» ονομαστικής αξίας εκάστης εκατόν είκοσι πέντε (125) χρυσών γαλλικών φράγκων, οι οποίες λόγω της ακυρώσεώς τους έχουν χαρακτήρα αξιογράφου-χρεογράφου-χρεωστικού ομολόγου και η αξία τους έχει εκτιμηθεί σήμερα στο ποσόν των 678.647.978.985 δις ευρώ η κάθε μία. Η αλήθεια των ανωτέρω αποδεικνύεται:

1/ από την υπ’ αριθμόν 3641/2012 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (Διαδικασία Ασφαλιστικών μέτρων), από την οποία προκύπτει ότι εγώ έχω καταστεί πλήρης, αποκλειστικός, διαφιλονίκητος νόμιμος κύριος, νομέας, κάτοχος και κομιστής είκοσι οκτώ (28) κοινών ανωνύμων μετοχών (εκ των 280.000) της ανωνύμου εταιρείας με την επωνυμία «ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ Α.Ε.», και η οποία δέχεται την αίτηση μου ως νόμιμη και ουσία βάσιμη και υποχρεώνει την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. να μου χορηγήσει νομίμως επικυρωμένα αντίγραφα, εάν και εφόσον έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ Α.Ε.,

ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 3641/2012 ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΦΕΡΕΙ ΕΝΟΜΗ ΣΧΕΣΗ ΦΕΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΗΚΑΝ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΥΘΗΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ. ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΤΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

“Α. Όλων των εγγράφων πρακτικών της γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας (ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ Α.Ε.), καθ’ όλη την διάρκεια της εκκαθάρισης, από 1-1-1933 μέχρι σήμερα, περί έγκρισης (περιοδικά, κατ’ εξάμηνο και έτος) των λογαριασμών εκκαθάρισης, ως επίσης, σε περίπτωση ολοκλήρωσης της εκκαθάρισης, το οικείο πρακτικό περί της οριζόμενης εξόφλησης εκ της γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας, προς τους εκκθαριστές, συνεπεία της (φερόμενης) περαίωσης εξ αυτών της εκκαθάρισης.

ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΕΥΣΙΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΞΟΦΛΙΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Β. Το κατά νόμο προβλεπόμενο έγγραφο περί απογραφής της εταιρικής περιουσίας της εταιρείας «ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ Α.Ε.», ως επίσης, και το οικείο φύλλο του ΦΕΚ, σχετικά με την δημοσίευσή της (απογραφής), μετά του οικείου ισολογισμού ο οποίος όφειλε να υποβληθεί στο Υπουργείο Εμπορίου συντασσομένης σχετικής πράξεως. Αντίστοιχα το οικείο φύλο του ΦΕΚ, σχετικά με την δημοσίευση του ισολογισμού πέρατος «της εκκαθάρισης» μετά του οικείου τελικού ισολογισμού, ο οποίος όφειλε, να υποβληθεί στο Υπουργείο Εμπορίου συντασσομένης σχετικής πράξεως.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΑΡΥΤΑΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ

Γ. Όλων των έγγραφων πρακτικών της γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας, καθ’ όλη την διάρκεια της εκκαθάρισης, από 1-1-19933 μέχρι σήμερα, περί έγκρισης (περιοδικά, κατ’ εξάμηνο και έτος) όλων των λογαριασμών εκκαθάρισης ως επίσης, σε περίπτωση ολοκλήρωσης της εκκαθάρισης, το οικείο πρακτικό περί της εγκρίσεως των αποτελεσμάτων περαίωσης της εκκαθάρισης εκ μέρους της γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας.

Δ. Όλες τις προβλεπόμενες στην σύμβαση συγχώνευσης συμφωνίες μεταξύ των εκκαθαριστών και της καθ’ης εταιρείας που αφορούν κάθε ρευστοποίηση των επιμέρους στοιχείων του ενεργητικού της Τραπέζης της Ανατολής και όλα τα πρακτικά από το οικείο ΕΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ στο οποίο προβλέφθηκε ότι πρέπει να καταχωρίζεται κάθε απόφαση των ειδικών εκκαθαριστών, στα πλαίσια της εκκαθαρίσεως, ήτοι και κάθε απόφαση, δια της οποίας θέλει πιστοποιηθεί δια πρακτικού υπογραφομένου παρ’ αυτών, από 1-1-1933 μέχρι και σήμερα, μετά των περιεχομένων συμφωνιών μεταξύ των ειδικών εκκαθαριστών της Εθνικής Τραπέζης από τα οποία προκύπτει η πορεία, πρόοδος, εξέλιξη και εν γένει κατάσταση της εκκαθάρισης.

Ε. Η αναλυτική κίνηση του εν θέματι ΑΛΛΗΛΟΧΡΕΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΎ, ο οποίος όφειλε να έχει ανοιχθεί επ’ ονόματι του συνόλου των κομιστών μετοχών της Τραπέζης της Ανατολής, από την 1-1-1933 έως και σήμερα, έντοκος ως προς την χρέωση και την πίστωση αυτού, προς επτά τοις εκατό (7%) ετησίως, στον οποίο οφείλουν να έχουν γίνει όλες οι χρεώσεις και πιστώσεις ως προβλέπονται στην – λόγω της προκείμενης ειδικής εκκαθάρισης- διαδικασία ρευστοποίησης, ως ειδικότερα προβλέπονται στην διαδικασία εκκαθάρισης στην οικεία σύμβαση στην VI περ. δ, περί ανοίγματος αλληλόχρεου λογαριασμού, ως κατά την εκάστοτε πράξη – συμφωνία συναίνεσης των εκκαθαριστών αναφορικά με την τροπή των νομισμάτων, ως προβλέπεται στην ίδια παράγραφο.

ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ. ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΛΗΛΟΧΡΕΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΚΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 7% ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΤΟΣ ΚΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 7% ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.

ΣΤ. Όλες τις (οικονομικές) καταστάσεις, εκάστης εξαμηνιαίας θέσεως της Ειδικής  Εκκαθαρίσεως, από την 1-1-1933 έως και σήμερα, ως επίσης και τις αντίστοιχες εφημερίδες στις οποίες αυτές οφείλουν να έχουν δημοσιευθεί. Επιπρόσθετα, τη συμφωνία των ειδικών εκκαθαριστών με την καθ’ης προς περάτωσιν της ειδικής εκκαθαρίσεως, δια της οποίας προσδιορίζεται η αξία του μη ρευστοποιηθέντος μέρους του ενεργητικού της Τραπέζης της Ανατολής, με την οποίαν αξίαν θέλει πιστωθεί ο αλληλόχρεος έντοκος λογαριασμός ως επίσης και ο προσδιορισμός αυτής της πίστωσης στον εν θέματι έντοκο αλληλόχρεο λογαριασμό.

Ζ. Όλα τα λογιστικά έγγραφα που συνέχονται με τη διαδικασία της συγχώνευσης με απορρόφηση δια εξαγοράς και την εκκαθάριση και δη τις σχετικές λογιστικές εγγραφές στα λογιστικά βιβλία της καθ’ης, ως σύμφωνα με το νόμο οφείλουν να έχουν απεικονισθεί – καταχωρηθεί λογιστικά στα βιβλία – στοιχεία της απορροφούσας τράπεζας και ειδικότερα: α) Όλες τις επιμέρους οικονομικές καταστάσεις όπου διενεργήθηκαν οι κατά το νόμο λογιστικές εγγραφές της διενεργηθείσας συγχώνευσης δια απορρόφησης και ιδίως -εκτός των άλλων- οι εγγραφές απογραφής αυτής, συνεπεία της συγχωνεύσεως δια εξαγοράς κατά το έτος 1932, άλλως κατά το έτος 1933 (χρόνο διενέργειας της συγχώνευσης. β) και όλα τα επιμέρους ισοζύγια, αναφορικά με την καταχώριση και τις οικείες λογιστικές εγγραφές, ως όφειλαν να διενεργούντο ανά εξάμηνο κατά τους κατωτέρω αναφερόμενους χρόνους, όπου και όπως κατά τεκμήριο όφειλαν να διενεργούνται οι κατά τα ανωτέρω οριζόμενες ρευστοποιήσεις (είτε πραγματικές, είτε λογιστικές) και τις αντίστοιχες επιμέρους λογιστικές εγγραφές μαζί με όλες τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις, μετά όλων των ισολογισμών, όλων των επιμέρους χρήσεων αδιαλείπτως από το έτος 1931, δηλ. δύο έτη πριν την έναρξη της εκκαθάρισης, έως και το έτος 1938, δύο έτη μετά την φερόμενη, κατά τους ισχυρισμούς της ΕΤΕ, ολοκλήρωση της εκκαθάρισης.”

ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΝΟΜΕΑΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΚΟΜΙΣΤΗΣ 28 ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΤΟ ΛΑΣΠΩΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ. Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΕΤΡΕΞΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑ.

ΠΡΟΧΩΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΕΡΙ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΤΩΝ 8 ΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

2/ από το με αριθμό πρωτοκόλλου 21518/13-10-2011 έγγραφο της ΔΟΥ Γ Πατρών, δια του οποίου, με αξία κάθε μετοχής μου της Τραπέζης της Ανατολής 678.647.978.985 δισεκατομμύρια ευρώ, μου επιβάλλεται φόρος για 4 μετοχές 2.714.591.915.942,63 ευρώ Χ 0,5% = 13.572.959.579,71 ευρώ.

3/ από το με αριθμό πρωτοκόλλου ΓΚΕ 1053901 ΕΞ 2012 1991/ 30-3-2012 έγγραφο του Υπουργείου Οικονομικών, με το οποίο ο τότε Υπουργός Οικονομικών Φ. Σαχινίδης απαντώντας σε κοινοβουλευτικό έλεγχο (ερώτηση) του βουλευτή Ζ. Τζικαλάγια, προσδιορίζει και αποδέχεται στο ανωτέρω ποσό την αξία κάθε μετοχής της Τραπέζης της Ανατολής. Όλα τα ανωτέρω έγγραφα υπάρχουν στην παρούσα δικογραφία.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΜΕΣΩ ΚΟΙΝΟΒΟΥΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΕΤΟΧΗΣ

ΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΥΠΑΡΚΤΟ ΓΙΑ ΜΕΤΟΧΕ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΕΣ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΟΠΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 

ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ  ΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΘΕΙ ΒΑΣΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΑΡΑΓΩΓΑ

ΑΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;

Η ΜΟΝΑΔΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΤΕ ΕΧΟΥΜΕ 8 ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΡΗΣΗ

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ  

ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΕΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΝΩ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΧΕΙ ΚΕΙΣΕΙ

ΚΑΙ ΕΝΩ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΝΟΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΔΩ https://www.artemis-sorras.gr/apologitiko-ypomnima

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ https://wp.me/p9rigM-1GH

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

ΚΙΝΗΤΟ: 698 682 1551

E-MAIL: iliasanagnwstopoulos1990@gmail.com

BLOG: https://hliasanagnwstopoulos.blogspot.com/?fbclid=IwAR2-xagzJLzry16qCm0IvESWfiCtMZCrGXjrYJidz91vK-BcfHGieXXnBz0

TWITTER: https://twitter.com/sbNJwNpFIBfubZJ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ ΔΡΟΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Πηγή: https://esypeloponnisou.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια