Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Μητσοτάκης πανηγυρίζει για εξαγορά ελληνικής εταιρείας από γερμανική, επειδή σχετίζεται η Μαρέβα!

 

 

 

Σε ποια άλλη χώρα ο πρωθυπουργός χαίρεται και πανηγυρίζει (μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του πρωθυπουργού) επειδή πουλήθηκε μια ελληνική εταιρεία σε ξένους; Μόνο στην Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη! Κι όμως είναι αλήθεια, με ένα tweet – μάλιστα από τον λογαριασμό του πρωθυπουργού της Ελλάδας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγχαίρει την ελληνική εταιρεία που έχει έδρα… στο Ντουμπάι, για την εξαγορά της από εταιρεία γερμανικών συμφερόντων!

«Συγχαρητήρια στην InstaShop, για τη μεγαλύτερη εξαγορά ελληνικής ίδρυσης start-up επιχείρησης που έχει γίνει ως τώρα. Με δραστηριότητες Έρευνας και Ανάπτυξης που έχουν έδρα την Ελλάδα και αρχική ελληνική επένδυση, καταδεικνύει πως το οικοσύστημα των start-up που έχουμε ανθεί και ενδυναμώνεται συνεχώς»

“Λεπτομέρεια”: Η εταιρεία InstaShop με έδρα το Ντουμπάι είναι “παιδί” της Endeavor, της οποίας ιδρύτρια είναι η Μαρέβα Μητσοτάκη, σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη! Δηλαδή, στην ουσία συγχαίρει τη σύζυγό του για την εξαγορά της θυγατρικής της εταιρείας από γερμανική εταιρεία!

Δείτε τη Μαρέβα και τη σχέση της με την εταιρεία Endeavor:

 

 

 

Δείτε και πώς συνδέονται οι δυο εταιρείες, γεγονός που εξηγεί και τα πανηγύρια του συζύγου για τις επιχειρηματικές κινήσεις της συζύγου του!

 

Αλλά έχει και καλύτερο: Ο Γερμανός πρέσβης αλλά και οι Financial Times διορθώνουν τον Έλληνα πρωθυπουργό και τα πανηγύρια του, καθώς αναφέρουν ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με γερμανική εταιρεία η οποία έκανε την τελική εξαγορά, καταβάλλοντας 360 εκατομμύρια δολάρια.

 


https://www.opoligrafos.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια